| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Žženo, ale to "nevaž se" neznamená necestuj, nejezdi se školou na hory, nejdi na intr, nechoď na kolej, neodjížděj do zahraničí (co tam, tady máš všechno), bydli u mě a nic mi nedávaj(to si šetři jednou na výbavu ~:-D) atp.

Uznávám, že stejně jako Okamura jsem k samostatnýmu životu byla víceméně donucena. Těžko říct, jak by to bylo, kdyby se máma sama nedostala do srabu a já nemusela odejít v 18 na ubytovnu.... ale cítím se hrozně bohatá, že si v životě poradím. I když, přiznám se, moje soběstačnost značně klesla, co jsem poznala svého nynějšího muže. Hodně věcí nechávám na něm, je má opora, neumím si život běz něj moc představit. Zvykla jsem si, že jsme na život dva, i když ne hned. Dlouho jsem byla "ve střehu", ale tak se osvědčil, že jsem se na něj začala spoléhat a to taky asi není moc dobře. Teď ho musim hlídat ~t~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.