Joll, my jsme chtěli to odrážecí kolo koupit M k narozeninám už letos :-D a to jsou holky skoro stejně velké. Pravda, zatím jsme jen mrkli na net a ani jsme si nezjišťovali, jak je vysoké, takže možná vystřízlivíme. K narozeninám jí ostatně děláme pokojíček, takže dárek jako takový máme již vyřešen.
Kaká většinou tak, že začne tvořit do plínky, dramaticky zvolá "Bobeček!!!" a yji chytíme a psoadíme, někdy řekne sama. Ale většinou ten první případ. Já dost změn či stagnací jejího chování přičítám změně s příchodem sourozence, takže nějaké větší nočníkování plánuji na léto. O ji občas nehcává bez plenky doma, ale na lítání nahatá je ještě zima, tak jen tak na půl hodiny, stejně mezitím občurá, co jde, včera například konferenční stolek (zeshora
).
Spí buď celou noc nebo se vzbudí s nočním děsem, což jsem tu už psala, to Ti nepřeju, buď ráda za kňourání, když to tak mám napsat. Někdy si bezhlesně přeleze k nám v ranních hodinách, přikryje se, přitulí a spí dál. Ty děsy mne mrzí kvůli ní hlavně, jinak jsem vcelku spokojená s tím, jak spí.