A jak mám začít? Vybrat nějakého účastníka rituální výměny kvásků z jakési nevím-kde-se-nacházející mapy? Jsou všechny kvásky stejné nebo mají pravdu v michelinských pekárnách, že každý kvásek je nenapodobitelný originál a jen na jeho kvalitě záleží, jak chleba dopadne? Co se za kvásek dává? A co s ním mám udělat doma, když je kvásek v záběhu?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.