| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já to řeknu asi tak - každá krajnost je blbě...a přináší to problémy...ale najít ten správný střed "emancipace" se nám asi zatím taky nepovedlo...kyvadlo se vychýlilo asi až moc.
Studií myslím netřeba, stačí se občas mrknout sem na rodinu.cz.

Jinak já umím udělat hezkej domov a umím si užít i aktivit okolo...ale - dělá mi to fakt radost. Proto toho stíhám hodně moc a myslím, že je i kolem mě pohoda. aspoň to tak lidi říkají.
Ale pokud bych nestíhala - taky jsem v té situaci byla - nadřadila bych domov před tím ostatním...a spousta žen to tak prostě nemá. Nestíhají pak často skoro nic (zvnějšku viděno)...nebo velmi málo a příšerně se přitom nadřou, jako ten 2. hostinský.
Pak mají pocit frustrace a nedocenění a okolí má pocit, že "fňukají" zbytečně. Což je dost děsivá situace, která nemůže přinést nic pozitivního.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.