| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

1)Záleží na tom, jestli má dotyčný opravdu vysoký tlak, tzn., že má doma tonometr a měří a zapisuje si ho pravidelně sám. Velmi často se stává, že je tlak vysoký u lékaře, ale doma v klidu ne. Takže první krok by byl pořídit si tonometr. (Ono, s ním se taky pak dá líp experimentovat, zkusit si nebrat léky a pravidelně měřit, co to udělá)

2)Pokud je tlak fakt vysokej, tak taky záleží z jakýho důvodu. Často je vysokej od nervů, pak pomáhaj relaxace, bylinky na nervy, cokoliv, co působí dobře na psychiku, nebo i dočasně nějaký léky (teda,jít s tím předtím k doktorovi, samozřejmě).
Ale může to bejt třeba i onemocnění ledvin.

3)Na tlak se prodává hotová směs, název už si nepamatuju, normálně sypaná v lékárně. Plus mě kamarád namíchal tinkturu z hlohu,jmelí a jírovce. Ale stačil by i jenom hloh. To jsem si kapala do toho čaje. Ještě jsem brala na radu kamaráda-lékaře vitamin A.

Já jsem měla vysokej tlak po porodu, myslím, že to bylo psychickýho původu, vysokej byl fakt hodně, nasadili mi léky, který nezabírali, tlak byl vysokej furt stejně, a který jsem pak postupně přestala brát asi po třech týdnech, zatímco jsem užívala výše zmíněnou kůru. Tlak mi klesl v podstatě ve chvíli, kdy jsem léky začala vysazovat. V tu chvíli se mi teda taky psychicky dost ulevilo, takže si myslím, že to bylo hlavně proto, čaje nebyly tak podstatný, ale zas bez nich bych si vysazovat netroufla.
Doktoři mi říkali, že vysazovat nesmím a že když se to po porodu takhle rozjede a nesleze to hned, tak že to bejvá na celej život.~d~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.