| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Vysněná holčička v pětatřiceti!

Lído, děláš si legraci? :oD JÁ že jsem se PŘIPLETLA do diskuze o tom, jestli se naše děti budou moci o nás starat až nám bude 70, když budou relativně mladí? :oO Nebylo to čirou náhodou tak, že mezitím co já napsala, že pokud je šance, že se vyhnu péči o starce i mimino zároveň, radši té šance využiju... a tys na to zareagovala, že je to jenom otázka přístupu, že ty po svých dětech nebudeš chtít, aby se o tebe staraly? A TEPRVE OD TÉ DOBY se na adresu "mladých matek" snáší naznačená obviňování ze sobectví, jako že třeba nutí své děti, aby se o ně staraly, ač tu nikdo z nich nic takového nenapsal? A korunu všemu nasadila nenormální prvorodička prohlášením, že "Sylvie by si nechtěla pořídit dítě ve čtyřiceti, protože když bude mít dítě ve čtyřiceti, tak její dítě bude zakládat rodinu, až ona bude ve věku 60 nebo 70 a to dítě se bude muset starat o svoje mimino a ještě o rodiče, kteří nepochybně přesně ve věku 60 - 70 onemocní... ".

S.

PS - "Nemusis kvuli tomu byt na lidi zla jenom proto, ze maji jiny nazor, a mozna jiny pristup k zivotu?" - bezva věta, souhlasím 100%-ně, proto jsem taky ty otázky napsala, i když jsem rovnou přiznala, že jsou hnusný ;o)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.