Přidat odpověď
Eufrosino, to myslis vazne? Jakozdo clovek, ktery zil mimo CR vice jak 12 let a to na vice nez jednom miste, te mohu ubezpecit, ze muze byt i hur.
Nas momentalne nahanela nemocnice, ktera sila dceri hlavu. V zahranici. V den odjezdu na letiste sebou dcera svihla na konferencni stolek.
Specificky jsem jim rekla, ze odletame a potrebuji uhradit celou castku na miste. Vyplazla jsem kolem 3 000Kc za jeden steh a lzicku Calpolu a papir, co sledovat pri otresu mozku.
Za par mesicu dostanu email, ze me predavaji k soudnimu vymahani platby za dcerino zraneni.
Po dlouhe, emailove, konverzaci jsem se dozvedela, ze 1) ten ucet byl jen za praci lekare, ten druhy, vymahany, byl ucet nemocnici. 2) priznali, ze meli spatne opsanou emailovou adresu, na kterou mi jednou psali, ale vratilo se jim to. Nenamahali se pokus o spojeni opakovat dokud nedoslo k vyhruzkam s vymahanim, najednou si tu spravnou adresu nasli.
Zaplatila jsem, podala stiznost. K nicemu. Nikoho to nezajimalo.
Ted mi v patek dosel email, ze platbu zdarne obdrzeli, ale ted jeste potrebuji kopii potvrzeni o platbe. Kterou jsem jim zasilala okamzite po provedeni platby. Psala jsem jim, proc potrebuji potvrzeni o platbe na platbu, ktera se jim jiz nacetla na ucet. Bez odezvy. Nezajimam je.
A navic mi poslali kopii toho vyuctovani, kde meli dcerino datum narozeni spatne, sekli se o mesic. Takze jsem z nich jeste mamila spravne, abych to mohla dat k plneni pojistovne, ktera jiz dva mesice pred tim uhradila tu prvni castku. Takze ted se tesim, jak jim budu vysvetlovat, ze na to same zraneni mam dalsi ucet.
Předchozí