| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Eufrosino, no nezajimam nikoho. Zaplatila jsem a muzu tak akorat doufat, ze tim to skoncilo. Take se mi muze stat, ze pri pristi navsteve me nevpusti do zeme, jakozto dluznika.

Stejne tak mi odmitli dat vizum do dcerina pasu a odmitli mi ji pustit ze zeme (priznavam, ze to byla ceska ambasada), nebo radost, kdy jsem pricestovala se dvema detma a oni mi do pasu zapsali omylem +1 a ja chtela letet do CR zase se dvema a oni mi jedno nechteli pustit a setrili, zda jsem ho neunesla, kdyz jsem s nim do zeme ZCELA EVIDENTNE nepricestovala.

Nebo mi cestovka vydala mylnou letenku pro dceru a ja na letisti doslova vybirala posledni penize z uctu a kapes, protoze jsem ji musela na miste koupit jinou a za tu prvni pak zadat nahradu. Kdybych ty penize neschrastila, tak propadne i moje letenka. Take jsem nezajimala nikoho, i kdyz vsichni priznali, ze to je chyba cestovky a ne moje. Diky tomu neodesla platba za hypo a za to byl dalsi poplatek.

Ver, ze vim velmi dobre, co je bezmoc. A ten pocit neni exklusivni jen pro CR.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.