Mariko, díky.
Ještě anketka, kolikatery a jaký botky pro ty naše květňate +- máte?
Rozuměno jako nezbytné rozumné minimum.
1) Něco jako ala celoroční kotníkové botky na výlet i nepohody, jakož i běžné vycházky.
2) sandálky
3) holínky, ať si to užijou
Pokládáte za potřebné mít ty boty ad 1) dvoje? Beru to tak, že pokud někde jó zmoknou a neuschnou, druhej den dle počasí nastupujou holínky nebo sandály
Ne že bych mu je nedopřála, ale radši jedny kloudný vynošený než troje 3x obutý. Za zimní půlrok noha vyrostla zcela minimálně, takže čekám růstovej skok (kterej už pozoruju na nohavicích a rukávech u věcí, co mu před ani ne 3 týdnama byly dlouhý
a teď koukám, že by mohly být delší). Plus a hlavně jedny boty přes zimu stačily (záloha byla, nebyla potřeba).
+ dneska lze kdykoli dokoupit, nebo použít nějaké jeté, ne moc vhodné poděděné, nebo koupit z druhé ruky do zálohy. Zase každej šmatle jinak a základní botky.
Jak to vidíte, vícematky staršáků mají již zkušenosti
- sandálky - jak moc je štvou kamínky, který se tam dostanou ap.?
U sandálků v tomto věku se domnívám, že je lepší plná špička a pevná (plná) pata, aby v tom noha byla dobře (rozuměno na chození, na písek je to jedno).
Nevím, jestli na vycházkování v případě hodně teplého počasí kotníčkový sandálky nebo nějaký vzdušný botky - příp. jaký?
Já léto odchodím klidně v kombinaci pohorky a sandály, do pohorek to chce akorát kvalitní ponožky. Kromě vycházkování je náš terén takový, že tam může bosky, takže mi nejde o sandály, v kterých dřepí na písku.
Ty nízký boty mi přijdou nedostatečně pevný, že pokud dítě má byť lehkou tendenci šmatlat, že šmatlat bude.
Jaký máte zkušenosti se sucháčema? Naposledy v prodejně prý že to vydrží, než jim dítě odroste... To věřím, ale u Superfitek za bezmála 1200 mě tento komentář fakt pobavil.