Maw, tak jestli můžu napsat- u nás tak do cca 3-4let stačili na léto jedny botky. A jak přesně píšeš- sandálky s plnou patou a plnou špicí a na sucháč (nám držel vždy dobře), kupovala jsem se žirafou a cena kolem 300,- v obyč obuvi. Někdy kupuji jako Wis u Deichmanna, taky ty Bobbi. Zrovna ted je T má po bráchovi, teda bota plná, kotníčková na suchej zip, vše stále funkční, jen jedna botka má kapku okopanou špičku, ale to už neřeším. Po tom 3.-4.roce už jsou letní botky kluků zdevastované, je tam větší zátěž, že...kolo, běhání apod., takže tam už to T nepodědí a tak i prostředníčkovi na léto kupuji nové. Zimní mají drahé, nezničené, takže ty po sobě dědí. Většinou vždy stačil každému jeden pár, do těch 4let. Ted ti starší mají třeba v létě sandále, pak jedny takové polootevřené s plnou špicí (právě na kolo, protože tam to ničí nejvíc, místo brzdy si brzdí špicema, jak jinak
) a navíc i ty gumové (k vodě, moři atd.- paradoxně tyhle mají děcka nejraději, přes zimu je měli na doma). Ale u těch našich špuntů, si myslím, že stačí mít jedny letní a pak jedny zavřené,které užíváte na podzim či na jaře. HOlínky my měli za celý život u kluků jen jedny a nevynosili jsme je, takže ty už nekupuji.
Wis, taky máme postelového mazlíka
Náš teda většinou spí celou noc, už konečně nespí na mě, jak nedávno dělal. Pokud se ale vzbudí, tak se dobývá pod moje triko a běda, pokud mu nedám. Občas mě už jeho závislost vadí. Dávám tomu měsíc a skončím. Kdo tu se mnou drží partu a má taky násosku? Jen neříkejte, že jsem tu jediná