| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Maw, tak jestli můžu napsat- u nás tak do cca 3-4let stačili na léto jedny botky. A jak přesně píšeš- sandálky s plnou patou a plnou špicí a na sucháč (nám držel vždy dobře), kupovala jsem se žirafou a cena kolem 300,- v obyč obuvi. Někdy kupuji jako Wis u Deichmanna, taky ty Bobbi. Zrovna ted je T má po bráchovi, teda bota plná, kotníčková na suchej zip, vše stále funkční, jen jedna botka má kapku okopanou špičku, ale to už neřeším. Po tom 3.-4.roce už jsou letní botky kluků zdevastované, je tam větší zátěž, že...kolo, běhání apod., takže tam už to T nepodědí a tak i prostředníčkovi na léto kupuji nové. Zimní mají drahé, nezničené, takže ty po sobě dědí. Většinou vždy stačil každému jeden pár, do těch 4let. Ted ti starší mají třeba v létě sandále, pak jedny takové polootevřené s plnou špicí (právě na kolo, protože tam to ničí nejvíc, místo brzdy si brzdí špicema, jak jinak ~:( ) a navíc i ty gumové (k vodě, moři atd.- paradoxně tyhle mají děcka nejraději, přes zimu je měli na doma). Ale u těch našich špuntů, si myslím, že stačí mít jedny letní a pak jedny zavřené,které užíváte na podzim či na jaře. HOlínky my měli za celý život u kluků jen jedny a nevynosili jsme je, takže ty už nekupuji.

Wis, taky máme postelového mazlíka ~s~ Náš teda většinou spí celou noc, už konečně nespí na mě, jak nedávno dělal. Pokud se ale vzbudí, tak se dobývá pod moje triko a běda, pokud mu nedám. Občas mě už jeho závislost vadí. Dávám tomu měsíc a skončím. Kdo tu se mnou drží partu a má taky násosku? Jen neříkejte, že jsem tu jediná ~n~:-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.