Anett, já ti nevím zda obvoďák dokáže posoudit, zda děda v příštím týdnu nabourá. A teď prohlídky odsunuly o 5 let, celkem logicky, protože se posunuje věk odchodu do důchodu a nelze tedy lidem sebrat v šedesáti řidičák.
Jiank moje příhoda, mám oční onemocnění, které bývá někdy horší a někdy lepší, minulý srpen jsem neviděla vůbec, černé fleky před oběma očima, na jednom víc. Nidko se o můj řidičák nezajímal.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.