| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

bohužel, toto se teď děje s naším dědou. Má alzheimera, ale odmítá řešit diagnozu a rodina nad tím zavírá oči a shání mu potvrzení na řidičák, aby mohl s babičkou jezdit na obědy, na což je zvyklý 20 let...
A já jsem za nepřející a zlou, když se mi to nelíbí a upozorňuju na to, co budeme dělat, až děda někoho svým řízením zabije nebo způsobí "jenom" nehodu...

V létě mě s dětma srazil ze silnici protijednoucí řidiš, věk 65 let, diagnoza alzheimer - s řidičákem. Auto na šrot, zraněný nikdo díky mojí duchapřítomnosti a zabránění čelní srážce. Nasolil to do nás v 90, vyjel z protisměru, usnul za volantem, měl blackout. Po nehodě nechápal, co se děje, kde jsme se tam vzali, jak se to stalo... Diagnozu jsem se dozvěděla náhodou, protože mám kamarádku ze stejné vesnice, jako byl řidič.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.