| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zasjaj a Lizo, mam velmi davnou kamaradku asi vaseho veku. je to dcera mamine kolegyne. Mam ji rada, ikdyz nam se segrou byla Tonicka vzdy davana za vzor. Tonicka se dobre ucila delala vrcholovy sport a dokonce se sama vyjednala, ze bude ucinkovat v detskych poradech v televizi, pak nastoupila na vyberovy gympl. Tam se to uz zacala haprovat, ale Tonicka se drzela a dal hrala doma komedii o vzorne holcicce... Pak sla Tonicka na VS, ktera ji moc nebavila, ale vsichni doma maji VS,
skolu nejak dodelala, ale v podstate nikdy nedelala na svoji urovni. V podstate ani na stredoskolsky. Bud prodavala ve vecerce nebo delala barnanku, tam si seznamila s jednim budizknicemou a maj spolu dve deti.. Pred par lety byla na leceni zavislosti, jenomze s lecby dobrovolne odesla.. Parkrat jsem s ni mluvila telefonem, v podstate je to u nich hrozne smutny. nemaji penize, maji dluhy a exkuce a ona nemuze sehnamt praci.. Vim, ze ji hodne financne podporuje rodina.. Jeji chlap snad ceka na soud kvuli ublizeni na zdravi..hruza.. priznam se, ze nevim co mam delat. posilam ji kartu k Vanocum a obcas zavolat.. Nebyla jsem u ni asi tri roky. Nevim jestli o to stoji.. nechce se mi tam prijet, kdyz je pod vlivem..
Asi jsem odbocila, to mi jenom pripomelo.. protoze takova nalada co popisuje Liza panovla u nich doma..

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.