Mickey, tak to prostě shrň (existuje takové slovo?)
- děti jsou v péči otce, prostě tak rozhodl soud, ne, že by o ně Mickey nestála nebo se neuměla starat, ale soud vyhodnotil materiální a další podmínky lepší u otce, přitom nebral v úvahu jeho násilnické úlety, protože mu nebylo nic prokázáno, tedy je před oním soudem nevinný
- Mickey řeší svoji transsexualitu, to fakt asi není ze dne na den, příspěvky, že vypadá jako kluk (psané od ní) jsem tu četla už hodně dávno... ale chápu, že rozseknout to v sobě, natož před ostatními tak nějak chvíli trvá
- to, že má 3 děti chápu také, podle mě se i dost snažila, protože si pamatuju i její povídání o kočárku, jídle apod., prostě takové ty "očekávané" hovory matek... takže nějaké období potlačování apod. určitě proběhlo...
hele, já na Mickey také občas koukám, že je cvok... ale pro mě se tímhle hodně u ní vysvětluje (i zpětně) a musím říct, že z tohoto úhlu pohledu je pro mě menší cvok než pokud bych se na ní dívala jako na "standardní" matku... navíc, to není jednoduchá situace, já osobně si raději nechám svůj "tuctový" život, tohle bych řešit fakt nechtěla...
takže já bych jí spíš přála, aby se prostě fakt tímhle našla a měla v sobě klid...