| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Madelaine, napsala jsi "sociálně slabší", pravda je, že to může mít víc významů. Já jsem si představila ten materiální a v tomto smyslu má Mickey podle toho, co píše, pravděpodobně výrazně menší starosti než řada těch, kdo sem přispívají (vyrozuměla jsem, že především díky štědrosti německého státu).

Ale i když to vezmeme v tom druhém smyslu - nějak se mi nelíbí myšlenka, že samotný fakt "jinakosti" mi dává právo na stoprocentní toleranci od mého okolí, bez ohledu na to, co je to za "jinakost" a do jaké míry ji mohu ovlivnit?

Mickey bezpochyby provokuje a provokovat chce, takže se spousta lidí (včetně mě) občas vyprovokovat nechá.

Zabte mě, jsem možná trapnej suchoprd, ale myšlenka, že máma od tří malých dětí se aktivně sexuálně hledá, pořádá noční divoké jízdy s náhodnými partnery, s pobavením píše, jak její děti veřejně onanujou, jak psychopaticky až kriminálně se chová otec, který je má v péči... mě žádným nadšením nenaplňuje a pocitem tolerance taky ne. Zvlášť když se tím Mickey chlubí, protože jedna věc je dostat se do blbé situace a druhá je se v tom vyžívat. Pravděpodobně je to svého druhu obrana, Mickey to v životě určitě neměla lehký, ale mně to připadá prostě úchylný, sorry.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.