Přidat odpověď
Štěpánko - no právě. Vždyť se stačí zamyslet. Ale ta geniální několikaletá mediální masírka (statečně a pouze částečně vzdoruje jen ČT) v lidech úplně umlátila soudnost.
Máme vyzkoušené za poslední rok, dva mnohé podniky. Za poslední rok jsme dokonce objevili dva fungl nové - milí lidé, báječné prostředí i pro děti, dobře vaří, mají dobré pivo...a žijou z ruky do huby, protože se neumí prodat.
Od doby, co sleduju Ano, šéfe! to začínám konkrétně u hospod dost chápat, co dělají za chyby, přičemž tou základní je, že si zařídí úžasnou hospůdku a pasivně čekají, že jim tam polezou davy...
Ne druhou stranu jsou podniky, které absolutně nestíhají a v sezóně nemá ani smysl je navštěvovat, jak je tam narváno - třeba kvildská cukrárnopekárna nebo U Štěpána ve Vojeticích u Sušice.
A pak jsou i podniky právě kolem té Smrčiny a v okolí Lipna (a asi jak píše Vitaminy i na opačné straně okolo Nýrska), kde je to mrtvý kraj a bohužel svou nepohostinností proslulý...
Předchozí