| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahojte, dekuju za optani, citim se kupodivu vyborne. Jeste pred mesicem bych knourala jak me boli zada, trisla a klouby, ale nejak to preslo, ne ze by nebolely, ale je to tak nejak v norme. Celkove se citim lepe a klidnejsi nez v tehotenstvi pred dvema roky - jednak je to tim, ze tohle dite je hrozny fotbalista, porad kope, zatimco Pata byl bud nejaky klidnejsi, nebo byl ke mne ohleduplnejsi, takze jsem byla furt nervozni, jestli je v pohode a cekala na sebemensi pohyb. Myslela jsem, ze je to umistenim placenty, ale mam ji vepredu stejne jako tenkrat, tak nevim. Asi ma vliv to, ze tohle dite je narozdil od Patricka prcek a ja mam opet bricho jak balon, tak ma asi vice mista. Podle UTZ jsem byla vcera 37+0 a mrne odpovida velikostne 35+4, ale ja si stejne myslim, ze ten UTZ a termin 9.5. je proste nesmysl, s cykly 33 dni, se mi dost tezko chape, ze bych otehotnela uz 9. DC, ale doktori maji holt svuj UTZ ~d~. Tak se to snazim neresit, odhad vahy byl vcera 2,7 kg, takze pres 3 kg bychom se meli dostat. No treba bude tohle dite velikostne spis po mne ~;) nez po tatkovi.
A jinak botky mame taky jen jedny + holinky, ale my ve skaredem pocasi taky moc ven nechodime. Asi bychom se obesli bez holinek, ale vyuzivame je, kdyz je treba po desti a jdeme do poli sledovat jak pristavaji letadla, nebo cihame na projizdejici vlaky, tak aby nas mokro neomezovalo. Ale jak rikam, mohli bychom pockat, az to uschne a obejit se bez holinek. Meli jsme s manzetou, ale nikdy jsme nebyli v takovem blate, ze by nas zachranila pred protecenim, ted mame bez manzety. Nepromokave kalhoty nevlastnime, Patricka nastesi kaluze nechavaji vicemene chladnym ~6~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.