| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jolli, děkujem za vložení fotky, přesně tuto jsem měla na mysli, je úžasná ~R^
Kámoška má právě taky z Tchiba na kluka nepromokavé věci, koupila teda v kamenné prodejně ve slevě a chválí si to. To naše nejmenší dítko je chudák, jak se tak dívám. Ten už většinu věcí jen dědí a některé věci chybí, třeba ted nemá nějakou bundičku, jen flaušové teplé mikiny, no musím mu něco koupit. Je to mazec, no, třetí dítko je fakt o mnohé ochuzené (kurzy plavání, mín fotek, mín videa, obnošené oblečení aj.) Asi kdyby to třetí byla holčička, tak by útrata byla mnohem větší, no asi...určitě!
Wis, tak to jsem ti napsala fakt blbost, že si mimi řekne samo, jsem nějak zapomněla, že jsi měla indukci, omlouvám se. Ale Maw to napsala moc pěkně ~R^ A je pravda, na CS se už moc nehraje. Můžeš mít klidně týden před termínem CS0 a druhý den porodíš raz dva. Já měla vždy opak, CS vyšší, než na daný týden těhu bylo dáno, sice jsem pak rodila o skoro 3týdny dřív, ale stejně na závěr s oxytocinem, že jsem se neotvírala. Takže tak ~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.