| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Dnes jsem se byla podívat na letní kalhoty.V této prodejně jsem už byla asi před půl rokem.Kupovala jsem tehdy nějakou maličkost. Tehdy prodavač seděl za pultem a byl hrozně přátelský.Na tom není nic divného.
Dnes jsem začala ohlížet kalhoty,přišel ke mě a začal mě objímat.Prý,že jsem tam dlouho nebyla..To objímání bylo tak rychlé,že jsem ho ani nestačila odstrčit.Hned na to mě začal osahávat.~a~~a~
Seběhlo se to hrozně rychle,otočila jsem se na podpadku se slovy "že jdu pryč".Nedala jsem mu facku protože nevím,jaká je vietnamská mentalita a jak by na to reagoval - aby mi třeba neublížil.
Někomu se to možná zdá jako prkotina,ale samou by mne nenapadlo,jak mě to dokáže rozhodit.Hodinu jsem byla špatná,teď už to jde.
Stalo se vám něco podobného,nebo kamarádce? Jak reagovaly?
Jen jsem se potřebovala vypsat.~x~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.