| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Andelinko, naprostý souhlas. Ty holky dneska mají všechny oči, jak když bafnou kamna, je to takový tvrdý malování, nic jemného a hezkého k věku. Mně to připadá, že všechny vypadají stejně, jako Doroty. Nejhorší jsou snad ty černé linky. Dcera si maluje řasy cca od 14 let a na pusu jemný lesk. Nic jsem jí nezakazovala, nic nevnucovala, ale ona je taková jemná odmalička, žádné linky by prý ani nesnesla. Je to velká škoda, že takový malý holky vypadají místo na 12 na 16. Zbytečně se okrádají o dětství, které jim nikdo nevrátí.
Když si vzpomenu, že já s kamarádkou ještě ve 14 letech lezly po stromech, hrály před barákem vybiku ....... A nic nám neuteklo a ráda na dětství vzpomínám. U nás na vsi vidím tyhle 12-13leté holky, jak se bezcílně znuděně potulují od ničeho k ničemu, zmalované jak Doroty...... Je to děs.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.