Přidat odpověď
Náš nejstarší chodí od nějakých šesti let na vodu, dřív měli tréninky dvakrát týdně, teď je v šestce, v loděnici tráví čtyři dny v týdnu a o víkendech má závody a soustředění, pořád lepší, dyž se potlouká po loděnici než aby se tahal s partou po sídlišti, jenže loni měl na konci roku vyznamenání, letos v pololetí tři trojky a včera jsem se dozvěděla, že mu hrozí z matiky čtverka a dokonce důtka ředitele školy za kouření, to že mladý pán měl před 14 dny ukázat žákovskou, která se mu nějak záhadně ztratila, proč by se neztratila, když se to tam červenalo poznámkama, nikdy s ním problémy nebyli, jenže čím víc času tráví na vodě, tím víc mám pocit, že se musí předvádět i mimo, to že po sobě neuklízí, v pokojíčku má mrvník, ani nepočítám, trenér je na něho pyšný, na podzim byl mistrem kraje, poháru má plné zdi, ale já to beru jako zábavu, měl by se víc učit, jenže on mi tvrdí, že to je zbytečné, už má za každou poznámku zakázanou televizi počítač, tréninky mu zakazovat nechci, ale jak ho donutit do učení?
Předchozí