Manko není špatná nebo dobrá osobnost, každý člověk je jiný, introvert není horší než extrovert a myslím laicky, že ve správně vyváženém týmu by měli být lidé různí. Já mám přesně tu samou povahu jako Ty a kdysi mě vzali z dost lidí do práce kvůli mému slušnému vystupování a zájmu o práci a to jsem s mou introvertní povahou prodávala zájezdy a moc mi ta práce sedela. Myslím, že nejdůležitější je to, aby ses naučila brát ty sebe samu takovou jaká jsi a nepodceňovala se.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.