Přidat odpověď
ganesho, neblázni, ženská.... já vím, že tady je trendem tvrdit, jak druý den po porodu ženská zvládla zapřáhnot se místo volka za pluh a sjet pár hektarů oranice, ale tělo se po porodu vzpamatovává významně delší dobu, než jsou 4 měsíce a obecně se uvádí, že se do formy dostaneš až po 2 letech, slovy dva roky!!!!! zní to šíleně, ale je to fakt. kojíš často, asi máš i nějaký problém, když docházíš na imunologii, práce máš až nad hlavu a ty se divíš? já bych se měla extra super šetřit a samozřejmě to nějak nejde a párkrát sem byla odměněna tím, že sem bolestí brečela do 3 v noci, protože to tělo mi dalo sakra velký varování, že přeháním. k večeru sem se belhala jak stará babka, ale to nebylo nic vyjímečnýho, pak začaly nohy jít od bloku a nezvedla sem je kloudně, že i spodní prádlo mi sundával chlap, následně začaly nohy bolet jak kdybych měla za sebou vysokohorskou túru v kombinaci s růstovýma bolesta, trpívala sem na ně a vybavuju si je dodnes. to i přes teplou sprchu.
tobě prostě taky tělo říká, že bys měla ještě zvolnit plus bych to kombinovala s vápníkem a hořčíekm, tím nic nezkazíš
Předchozí