hehe, no on mi taky říká,proč jako nad tím má sedět hodiny,když já to mám za pět minut
Oni ale píšou i slohy ve škole, tak má smůlu, myslím,že ten rozdíl by byl patrnej na první pohled. Teď dostali tohle téma a já se fakt bavim, je mu to dělaný na tělo,ale on to nevidí a ječí tu: " ňáká Kokinka, pitomá, co to jako je za blábol??"
Neučit se je „cool“
Co je tak dobrého na tom, že dostáváte špatné známky, mládeži?
Ano, ptám se. Co vás osobně tak nadchne? Že dostanete výbornou, nebo nedostatečnou? Podle mě si lidi, tak řikajíc, hrají na machra, přitom to žádné machrování NENÍ! Spíše naopak. Je to k pláči, naprosto k pláči. Jak může být někdo šťastný
z toho, že dostane blbou známku? Jak?! To mi prosím vás vysvětlete. Už léta se plahočím školou a zjistila jsem, že lidem, kteří dostávají špatné známky, to vůbec nevadí. Někdy je důvod toho, že mají špatnou výchovu, neúplnou, špatní rodiče
a tak. Ale proto hned nemusejí dělat machra z každé blbiny, co udělají, nebo dostanou. Chtějí na sebe upozornit? Fajn. Tak se chovej slušně a snaž se nevypadat jako balík. Popravdě řečeno se mi takoví lidi přímo hnusí …
http://kokinek.blog.cz/