| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Kilo rohlíků stojí 59 korun, kilo mražené kachny 39…
Kupuju kachnu chlazenou z farmy Štěpánovsko za 160 Kč/kg.
Brambory jsou dražší než banány
U nás ne, brambory 9-17 Kč/kg dle kvality a banány kolem dvacky.
Z údajně zdravého rybího masa vyteče polovina vody
a) rybí maso je zdravé i když z něj vyteče půlka vody, pokud jde o led kolem masa (v tom se liší od očkování vodou)
b) jsou mražené ryby bez přídavku vody, chce to číst etikety, kdo kupuje ryby s obsahem půl vody, je pitomec
c) nejlepší je stejně český kapr... bez vody a chlazený, mražené ryby nestojí za moc
Masné výrobky neobsahují maso
...pro lidi, co prdí na čtení etiket, já kupuju bez problémů masné výrobky s masem, bez lepku, třeba klobásy s 97-98 % masa.
V akčním letáku Kauflandu je 38 inzerátů na půjčení peněz
A?
Jogurt obsahuje 45% mléka
Tak ten šmejd nekupuj, ne?? Kupuju řecký jogurt hustý jako Lučina a slovenský smetanový a děti mi to jí jen tak bílé, a mám výběr z jogurtů, těch pravých, víc než kdy v historii. Hnusné jogurty mě nechávají chladnou, protože se o ně ani neotřu.
Vepřová žebra jsou dražší než vepřová kýta
No v naší masně tedy opravdu ne a i kdyby, tak to nekupuj!
I během řeči s kamarádem telefonujeme
Ty si během řeči s kamarádem telefonuješ? Tak to jsi hovado.
Čím víc věcí máme, tím víc po dalších toužíme
A? To je logické. Od toho jsme lidi, abychom ty chtíče ovládali vůlí.
Náš mobil má tolik funkcí, že se jimi chlubíme přátelům, ale pro život jsou nevyužitelné
To děláš? Tak jsi pako.
Švestky dovážíme z Argentiny
Tak to nekupuj, když se ti to nelíbí, mě se to taky nelíbí, tak kupuju české švestky a nevyžaduju čerstvé švestky v dubnu.
Na polích je víc slunečních kolektorů než pšenice
Leda ve snu.
Státní svátek je důvodem se ožrat, ale proč je ten den svátkem, to 90% lidí neví
No a? Na to ještě nikdo neumřel.
Jihneme při pohledu na opuštěné psy, ale opuštění lidé nás nezajímají
Tě nezajímají? Tak jsi pako.
Slovo „děkuji“ nahradilo slovo „co za to?“
To říkáš, jo? Tak jsi pako.
Máslová buchta má záruku 12 měsíců
To jíš, jo? Tak jsi pako.
Kilo sušeného slepičího ho.na je dražší než kilo kuřecích stehen
Není sušené, ale fermentované, jestli to nevíš, tak jsi pako.
Ve městě máme 6 pizzerií, ale knedlo-vepřo-zelo si nikde nedám
a) lidi mají, co chtějí - to je zákon pooptávky a nabídky, kdyby nežrali pizzu, ale kévázetko, tak ho dostanou
b) já teda takový problém nemám, mám v okolí 1 pizzerii, 1 čínu, 2 české hospody
Návštěva kulturní památky vyjde rodinu na dva tisíce
Většina kulturních památek je zdarma nebo stojí do 100 Kč.
Půlka rodičů nemá peníze, aby vlastní dítě poslali na lyžařský kurs
No to je tragédie! ~t~
Doma denně gruntujeme, ale odpadky venku hodíme mimo popelnici
To děláš? Tak jsi pako.
Na naší televizi večer přepneme 25 programů, ale najdeme jenom vaření celebrit, reality šou nebo reklamy
Máš čumět na ČT1, ČT2, HBO, Zoom, Discovery, National geography, BBC, alei na komerčních jsou zajímavé filmy, seriály a pořady, to, že s ničím nejsi spokojená, nemusíš čumět na bednu vůbec, ne?
Svým blízkým pošleme třicet stupidních mailů, ale ani jednou se nezeptáme, jak se mají
Ty se neptáš? Tak to jsi pako.
Pod pojmem kultura se nám vybaví návštěva multikina
To se ti vybaví? Tak jsi pako.
Pořizujeme si na splátky nadupané SUV (sportovní užitkové vozidlo), i když 1x týdně jedeme do supermarketu a 1x měsíčně navštívit rodiče v
domově důchodců

Jo? Kolik takových lidí reálně kolem sebe znáš? Já osobně ani jednoho.
Nejprodávanější knihy jsou kuchařky každého, kdo má do řiti díru, životopisy pseudohvězd, a horoskopy…
Koho tankuje, co je nejprodávanější?
a) asi lidi potřebují nějakou oddechovku
b) co ti je po tom, co ostatní čtou
c) vychází spousta krásných knih, jsou reedic klasiků, prodává se to. Jsou kampaně na čtení dětem.
Existuje 30 časopisů pro ženy, ale ani jeden pro normální ženy.
a) definuj normalitu ženy
b) na to ještě nikdo neumřel
c) já čtu Zahrádkáře, 1000+1, čítávala jsem Maxima
Nejčtenějším článkem na netu v rubrice KULTURA byl ten, jak si Hanychová žehlila kalhoty na těle napařovací žehličkou a opařila si frndu
Nejspíš je o Blesk a nikoho to nikdo nenutí číst, co čekat v Blesku? Že na výstavě Moje země byla účast hojná a jablka velká??
Na výskyt agresivních Turků reaguje policie varováním v tisku, kde doporučuje po setmění nevycházet….
A?

Myslím, že tohle psal zahořklý komsomol, který fňuká po totáči, kde jistě byly jogurty nejlepší (pokud se zrovna netutlalo, že buchl černobyl a mléko by se nemělo prodávat a byl výběr z celých jednoho), kde se četli jen klasici a kultura měla nějakou úroveň (třeba se nakalit ve sklepě s topičem nebo si v bedně pustit proslov Jakeše). A že lidi byli děsně skromní, až na to, že kradli v práci, kradli na rautech a u švédských stolů jídlo do tašek, závistí si ukousávali prsty a v obchodě nedostali ani vložky, ani játra.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.