Grainne: českej kapr není tučnější než makrela a je pro nás prý složením nejstravitelnější, no taky se musí jíst v sezoně, kdy je vyhublý, což je myslím právě zima a jaro, jinak řecký jogurt, co kupuju já teda kyselý není, opravdu ne
a jinak si dělám i jogurty doma sama a dost záleží na mléce nebo smetaně, z které se dělá, na jogurtové kultuře a pod. Ale třeba ten řecký je super s mixovanými jahodami, že se to pak nerozteče.
Jinak s tím povinným pozitivním myšlením za totáče, to vím, to je pravda
dneska ale kritici rozhodně nepatří do blázince, ale chce to k té české věčné kritice i něco pozitivního, třeba nápad, co s tím dělat nebo ještě líp, dělat něco proti tomu. Češi jsou úžasní kritici, ale pak stejně všichni jdou a ty nejnekvalitnější rohlíky a chleba vyráběnej ze strouhanky koupí a sežerou