Fed, já jsem si musela na začátku gymplu zvyknout na dvojky z AJ u Verči, přestože ona kouká na filmy, čte knihy, její písemnej projev je skvělej, ústní nemůžu posoudit - neviděla jsem ji mluvit s rodilým mluvčím - ale má anglinu velmi slušnou na svůj věk a měla i v tý primě. Jenže děvenka nepochopila, že když se nenadrčí právě těchto 200 slovíček, které jim profesorka zadala, tak ten test prostě dobře nenapíše ;)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.