Přidat odpověď
Dee, v klidu. Než budeš po jednom jediném příspěvku někomu doporučovat terapii, podívala bych se, jestli jí nepotřebuju sama, když takhle reaguju útočně a osobně.
Ostatně doporučování terapií nejrůznějším přispěvatelkám se tu poslední dobou dost rozmáhá. Jak je vidět, stačí jeden jediný příspěvek, aby bylo jasné, že někdo potřebuje terapii.
Sluníčko udělala pár podstatných chyb:
- nepochopila, že rodina je ve skutečnosti druh bulváru, jen je in tvářit se tu, že jsem něco víc, než třeba čtenáři seznamu, že sem chodí samé lepší zboží
- v bulvárním médiu se totiž lidi chtějí BAVIT, ne se ZAMÝŠLET /a je jedno, jestli je to internetová verze Blesku, nebo rodina/ - a tady se přece každý chce BAVIT ne? mnohokrát to v téhle diskusi zaznělo
- lidi to používají jako únik, takže když jim někdo naservíruje Hanychovou - nebo taky tanga? je borec, když je někdo nutí se zamyslet nad depresívními věcmi, je onálepkovaný jako husa, protože MĚ jsou takové myšlenky krajně nepříjemné, tak z nich vypíchnu jen to, co se mi hodí a odvedu tak pozornost od jádra věci
- taky se sem lidi chodí negativně vybít, takže potřebují terč
- a v neposlední řadě je pravdivé lidové přísloví o potrefených...protože - když se mě to doopravdy netýká, těžko tady budu dva dny exaltovaně a pohoršeně vykřikovat, že se mě to doopravdy, ale doopravdy netýká.
Koho o tom chci přesvědčit? Sebe?
Předchozí