| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

A argument, že "v mém rodinném okolí žádný osamělý senior neexistuje" je hodně ubohý.

Nikdo tady nepíše o konkrétním nicku /který se má chuť hádat/, ale třeba o tom, že jsou plné seniorské domovy, stejně jako plné obchoďáky šuntu.

Nikdo tady nepsal o Dee, Buchlovance, Cimburčance apod...tak proč cítí takovou potřebu se vymezit, že u nich doma to není?

Ale klid - já jdu na tu terapii a vy si jí tu můžete provozovat ve virtuální formě dál. Je to jen jiný druh a za tenhle se neplatí, co? Jen aby se tu našel nějaký soupeř do souboje, co se chytí, protože sluníčko to už asi taky vzdalo. Upozorňuju, že já toho soupeře dělat nebudu, aby někdo náhodou nepodlehl dojmu, že mi zvedne mandle, jemu se uleví a na mě vyleje své negace /které údajně nemá/.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.