no to já už po dvou dětech taky další neplánuji (druhé se povedlo ale trvalo to), ale už 6 let žádné hormony nezobu ani si nenechávám píchat, zabránění početí má na starosti partner, já jsem brala hormonální antikoncepci 15 let a docela lituju, že jsem si nezjišťovala něco už dříve. Mám potíže žilní a s játry (hm, pročpak asi), takže nehodlám pokoušet co moje tělo vydrží. Tím nechci dělat agitku, jen jsem chtěla říct, že to jde i bez hormonů, kdybys měla strach z otěhotnění.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.