Libiku, nezpochybňuji, že existuje i týrání mužů... samozřejmě existuje. Nepsala jsem o tom tady a teď proto, že v jednom příspěvku nelze prostě obsáhnout vše, protože tady na Rodině i jinde čtu převážně příspěvky žen k tomuto tématu a protože jsem žena a mám s DN osobní zkušenost a zajímá mne tedy více téma Ženy a DN, konkrétněji by se to dalo snad nazvat Ženy a jejich osobní boj s DN či Ženy a jejich cesta, jak ven z DN a jejich život poté.. Jednak hledám inspiraci a sílu pro sebe, jednak vidím, že je to opravdu palčivé téma, které se týká mnoha žen - viz příspěvky k tomuto tématu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.