Přidat odpověď
rozhodně to chce alegoimunologa, přesně takhle to vypadalo u nás, syn v 8měsících kdy dostal první příkrm jogurt začal kašlat, druhý den ráno jsem s ním šla k dr a jela od ní přímo do nemocnice, byl dva dny na jipce, jezdila jsem ho tam jen kojit, měl akutní spastickou bronchitidu s dušností, týden jsme byli v nemocnici a pak se další dva měsíce léčil, byl stále dušný, dělala mu testy z krve a právě ABKM mu vyšla silně pozitivní, kojila jsem, příkrmy měl zeleninu+ovoce, mléčné výrobky-kaše atd jsem dělala nemléčné z alergy care od nutrilonu nebo ze sinlacu, sama jsem držela nemléčnou dietu, tím se to upravilo, ted má tři roky a alergii na bkm už nemá, jí normálně jogurty atd...v roce jsme šli prvně na alergologii a má pozitivní břízu, bere léky na astma-dlouhodobě kortikoidy a antihistaminika, máme v rodině co se týče astmatu velkou zátěž...
Na moučnivku existuje super homeopatikum, pohledám jestli ho doma ještě mám a napíšu název, měli by ale v lékárně vědět..myslím že to byl borax..http://vilcakul.extra.hu/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=35
Předchozí