moje dcera byla na 3-denním výjezdu se školou,kdy chodili po kopcích a po skalách,byli s nima 2 učitelky a ředitelka,dcera kopejtko si hned první den odpoledne při zakopnutí o kámen zlomila prst na noze (jak se jí to podařilo v uzavřené obuvi netuším,ale ona je schopná všeho),nahlásila to večer ředitelce a to po shlédnutí modrého a oteklého prstu řekla že to má dobré.Takže dcera s bolavým prstem odchodila ještě následující dva dny a až doma šla na chiru kde ji prsty stáhli k sobě.Až pak jsem zjistila že ty druhé dvě učitelky o úrazu údajně vůbec nevěděli.Takže mě jako rodiče štve že ji to nijak neošetřili,to že se stal úraz neřeším,to se stát může
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.