| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

ale dětem bych to nedávala.
Jedná se zejména o jihočeské jogurty ve skle, dost často mi projdou, když jich nakoupím víc, už jsem mela jeden i 10 dní po datu spotřeby a byl moc dobrej ~t~~t~~t~

Občas i nějaký ten sýr apod. Mléko běžně, pokud není zkažené, což vetšinou není.

Je to tím, že kupuju nejraději potraviny, o nemají dlouhou dobu spouřeby - žádný trvanlivý mlíka, jogurty apod. Více než jogurt pár dní po datu spotřeby mne děsí jogurty se spotřební dobou půl roku ~k~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Před vložením příspěvku se musíte nejdříve přihlásit.
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.