| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

podle toho co. Mouku, cukr, sůl, koření vůbec nesleduju. Když na mě vypadnou zezadu skříně 5 let prošlý suchý fazole, tak je vyhodím, nebezpečný nejsou, ale dobrý už taky ne - jednou vyzkoušeno :)
mléčné výrobky - pokud není plíseň pužiju do pečení, zkyslé mléko (kupujeme čerstvé) na lívance
chleba obvykle zplesniví - vyhazuju, maso očichám pokaždý když ho vybalím, někdy smrdí i ve lhůtě. šunku, párek... raději hodím do mrazáku, když leží v lednici dýl než 3 dny
o vejcích nemám vůbec přehled, ale zřejmě vydrží dost, na pukavce jsem ještě nenarazila, syrová nepoužívám

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Před vložením příspěvku se musíte nejdříve přihlásit.
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.


(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.