| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

A samozřejmě by se takové pečivo nemělo jíst. Já vůbec k tomu balenému chovám dost averzi, ono bývá takto plísní kontaminováno strašně často a pak tam plíseň má dokonalé podmínky pro růst (to u nebaleného nemá, i když tam třeba zárodky jsou, tak nezačnou růst tak brzy).
něco jiného je pečivo balené v ochranné atmosféře - takové ty nafouklé balíčky z tuhého igelitu, obvykl etakové bývá dopékací pečivo, ale může být i hotové pečivo - tam podmínky pro růst plísní nejsou, takže tam to zabalení nevadí.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Před vložením příspěvku se musíte nejdříve přihlásit.
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.


(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.