Pokud mi v lednici zplesniví tvrdý sýr (eidam, madeland, ementál...prostě ne ten s ušlechtilou plísní), lze ho jíst?? Takový sýr vyhazuju, ale švagrová mi říkala, že četla o sýrech, že prý na nich plísen nevadí. Moc se mi to nezdá, vrtá mi tro hlavou, ale nejsem potravinář...víte někdo, co je na tom pravdy?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.