Ja osobne mam z potratu panickou hruzu. Sla bych jen v pripade, ze by bylo dite hodne postizene, jinak ne. Kamaradka sla v 16. Mela to s idiotem, ktery se na ni pak stejne vybod a po celou dobu jejich 5 leteho vztahu mel zenu a 2 deti ve sve zemi a to kamaradce tajil. Nerekla jsem ani popel, protoze jsem ji chapala. Dalsi kamaradka byla, protoze otehotnela po velmi kratkem vztahu s milencem. To mi prislo zbytecne, protoze spolu uz v te dobe zili a oba se rozvadeli a nakonec si miminko stejne poridili(neplanovane).Myslim, ze bylo naprosto zbytecne to prvni zabijet.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.