| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Klaudie, jj, nový pacient, který chce přece jenom recept, a nerozumí tomu, že já nenapíšu člověku, kterého jsem nikdy neviděla ani nevyšetřila, recept jen tak podle jeho nadiktování.
Popřípadě nový pacient, který si splete čas, na který byl objednán, přijde jindy, a velmi se ho dotkne, že ho přeobjednám, protože by mě přece neubylo, kdybych ho vzala hned (no mě by neubylo, ale dost možná by ubylo těch tří až čtyř objednaných, kteří by tímpádem seděli naplano v čekárně, než já to dlouhé první psychiatrické vyšetření provedu u někoho, kdo objednaný vůbec nebyl).
Akutní lidi samozřejmě chodí, a když to je neodkladný, vezmu je a nedá se svítit, naberu tím skluz.
To je i důvod, proč na minulém pracovišti jsem třeba odmítla zařazení do takového toho programu pojišťovny, kdy garantujete přijetí pacienta do 15 minut po objednání - to prostě garantovat nemůžu. Ale obvykle lidi na čas beru a když se nepodaří, vysvětlím jim to a většinou to berou bez problému.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.