Ahoj holky! Moc děkujeme za gratulace, včera nás propustili. A ano, tak jak píše Lei - porod byl indukovaný a vaginální. Ono to sice zní hrozně - do porodnice jsem nastoupila v pondělí a malá se narodila ve čtvrtek, ale oni záměrně zvolili pozvolné vyvolávání - vždy ráno jen 1 tableta Postinoru, víc nic, proto to tak trvalo, kdybychom to do čtvrtka do večera nezvládly, tak bych opět skončila na sekci, takže jsem moc štastná, že to nakonec klaplo, protože samotný porod byl opravdu úžasný, strašná rychlovka, když mi říkali, že dítě bude za chvíli na světě, tak jsem myslela, že mi lžou, že tak jednoduché to být nemůže. (Ale to už jsem měla epidurál, před ním mi do smíchu fakt nebylo
). Ale myslím, že velikou zásluhu na tom měla právě malá, protože v pravou chvíli pochopila, že je třeba mi pomoct a jak řekla PA doslova se rvala ven sama, šikulka moje
, no a pak taky ta její velikost hodně pomohla, že
Takže jsme to zvládly bez nástřihu a jen se dvěma stehy. Malou si opravdu moc užívám - hlavně teda dnes v noci, jsme si to hoooodně užívaly
, ale snad se to brzy zlepší.
Ale ani u nás jsme neporušili zdejší tradici - včera nám onemocněl Paťa. Zatím sice bez horečeky, ale to co slyším na průduškách se mi vůbec nelíbí