Sašo, každý je nastavený jinak. Nemyslím si, že je povinnost rodiny uspořádat rozloučení. Nepřijde mi divný, když není a to jsem z vesnice. Já se na ně ani nehrnu. Byla jsem jen těm opravdu blízkým, mamce v roli hostitelky. Já jsem to naopak brala tak, že je to prakticky to poslední, co pro ni ještě můžu udělat. Mrzelo by mě, kdyby mi to někdo zamítnul z rodiny a řekl by- nic nebude.
To je asi těžký rozklíčovat, co bude kdo zrvona potřebovat- i pro ty příbuzný...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.