| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

tak schváně ~:-D...
Hexa - proti dávivému kašli, proti tetanu, proti záškrtu, proti invazivním onemocněním vyvolaným Haemophilem influenzae b, proti virové hepatitidě B a proti přenosné dětské obrně.

U mimina bych pro své dítě vynechala určitě hepatitidu B (oškovali jsme teď ve dvanácti na urgenci dr, druhé dítě ji naočkovanou nemá) a tetanus a i dávivý, tedy černý kašel, ten se stejně objevuje v jiné formě dál, asi trošku zmutoval...a hemofyla bysem si rozmyslela, ale myslím, že bych ho také očkovat nenechala.

Určitě bych nechala záškrt a dětskou obrnu.
Tetanus bych doočkovala později samostatně pokud by to šlo.
Pokud by byla hepatitida C, brala bych ji všema deseti...ale také až po prvním roce.

To by byla moje současná volba.

Vlastně ani nevím, nač byly očkované moje starší děti a v jakém schématu (hemofyl ani hepatitida tam jistě nebyly) a já a manžel atd, možná někde dohledám očkováky :-).
Ale že by byla během posledních 30 let nějaá extra menší úmrtnost dětí způsobených přenosnými nemocemi jsem si nevšimla.

Hele, mně hlavně šokuje to, že je to jakoby ŠEST vakcín v jedné NAJEDNOU....to je prostě šílenost. ˇclověk má to miminko jako oko v hlavě a pak mu nechá dát do těla 6 druhů...čeho?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.