Přidat odpověď
Pampelo, já byla za hemofila v hexe vděčná až za hrob, když mi synek v 1,5 roce, po přestěhování do paneláku, začal trpěl na laryngitidy - upřímně: bylo to dost strašný, ty prokašlaný noce. Dětská, když jsem jí volala, co že s ní mám dělat, že strašně kašle, diagnostikovala tu laryngitidu rovnou po telefonu a taky mi rovnou řekla - udusit se vám snad nemůže, když má naočkovanou tu hexu... To mě dost vyděsilo, přiznám se....
V té době synek reagoval na bílý plášť strašlivým pláčem, ona to věděla, takže říkala, ať k ní do ordinace s ním ani nechodíme, protože pláč a rozrušení zrovinka teĎ není vůbec potřeba - napsala mi léky a čípky a recept mi nechala v lékárně - je zlatá!!! A doporučila (byla zrovna zima) spát v chladu - takže jsme chodili spát "do lednice" - ložnice, kde byly pootevřené dveře na balkon, aby jimi proudil chladný vzduch - já šla spát oblečená v teplákovce, na hlavě čepici, synka jsem zachumlala do peřiny a ještě do teploučké deky a celou noc jsem ho hlídala, aby mu vůbec nic, kromě obličeje, nekoukalo - takhle jsme těch několik dní přežívali - on to naštěstí pokaždé rozdýchal, ale já to pokaždé zdravodně odnesla...njn, co by člověk pro ty děti neudělal, že...
Předchozí