| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

"Když se tam děti cpou, tak asi mají prarodiče rády a jsou tam spokojené, jinak by se tam necpaly. A jak tu zaznělo, že matky zabezpečují ten hodnotný program nonstop a prarodiče jen šoupnout k televizi, nějak mě zaráží, že kdyby skutečně matky vyrazily denně s dítětem za tím hodnotným programem, co údajně provozují, asi by těžko nastaly situace, že dítě na několik hodin uteče k tchánovcům. Neuteklo by, protože by doma nebylo."

To je celé nesmysl.
Není nutné dětem dělat nějaký echt program, prostě normální každodenní život. Pokud babi s dědou cokoliv dovolí, pustí telku na celé dopoledne, dovalí sladkosti, tak ti tam dítě utíkat bude. A dělat mu každý den narozeninovou oslavu, abych přebila babičku, to je trochu moc....
MYslím, že zrovna ta telka je věc, kterou jsem myslela, když jsem psala, že na určitých věcech by se měli rodiče a prarodiče umět dohodnout. Pokud rodiče přijdou s prosbou, jestli by telka nešla omezit, nevidím důvod, proč by prarodiče nemohli vyhovět. Pokud tam dítě chtějí, můžou ho nechat si kreslit, hrát s modelínou, vykrajovat těsto, pomáhat s vařením nebo na zahrádce atp. Klidně i tu telku, ale ne x hodin denně ~d~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.