| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

právě, osobně vím, že se máme dobře, samozřejmě vždy by mohlo být líp, ale také podstatně hůř a lidí co se opravdu snaží ale nejde to je mi opravdu líto a neznamená to, že když já se mám podle nich "dobřeů, že si ty rozdíly neuvědomuju a nevidím je. Například jsem nikdy neprodala oblečení po dětech, vždy jsem ho darovala, známá má kamarádku v české Lípě, mají 3 děti, nejmladší se narodil když a oni vyhlásily osobní bankrot, ano její muž je lajdák (všichni to víme), nesnaží se, ale dětí je mi prostě líto, takže dostala oblečení po mých dětech, hračky, nikdy jsem si od ní nic nevzala....a těch příkladů je víc, samozřejmě i mě by udělaly peníze za ty věci radost, ale jim pomohly a já se bez nich dokázala obejít........tím chci jen říct, že i ten kdo žije v Praze může vnímat lidi okolo sebe a vidět ty rozdíly....můj manžel tu schopnost ztrácel a tak mu pomohla návštěva Rumunska, vystřízlivěl velmi rychle

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.