Nějaká přezdívko, proč tohle pořád tak řešíte? Spraví se tím něco? Omlouvám se, ale mně to připadá, že takováhle témata maximálně hodí další lidi do špatné nálady. Myslíte, že je šance, že se to spraví? Podle mě ne, podle toho, co jsem četla, slyšela... nás prostě čekají po tučných letech léta chudá. Vidím sama, jak se všude šetří, hledají se další a další rezervy, zužují se pracovní kolektivy, sjednocují oddělení... Zrovna taky přemýšlím, kde ušetřit, abychom jedli kvalitně chodili slušně oblečení, upravení, zvládali dovybavovat byt, platit dětem kroužky, nějaké ty výlety... moc nevím, kde brát
Na stranu druhou - když vidím, kolik lidí z okolí jezdí k moři ba co víc lítají... tak si říkám, že na tom zase asi až tak špatně lidi v okolí nejsou
Široko daleko jsme to jen my tedy měřím z našeho okruhu, kdo bude rád, když stráví dovolenou v ČR, a to je ještě velký úspěch, že po cca 7 letech shrabeme nějaké peníze i na tu dovolenou - do teď jsme jezdili maximálně k rodičům a nebo po výletech okolo
Ale pořád si říkám, že dokud jsme zdraví, zvládáme splácet hypotéku, hladem netrpíme, nahatí taky nechodíme, tak jsme na tom vlastně ještě dobře