| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Raduno,

a co mu poradíš Ty?

Možná si nerozumíme v tom základním pojetí.

Mně je jasné, že každý máme nějaké limity, ale beru to z hlediska "voják se stará, voják má". Ze svého vlastního hlediska, protože si myslím, že arbitrem svého života jsme především my sami. Kdežto Ty (i jiní zdejší oponenti, abych to neházela jen na Tebe) to berete spíš v modu "co by tomu řekli lidi".

Ten člověk, co mu "nebylo naděleno", ať už je to pravda nebo ne, tak se přece nemusí omlouvat (komu?). Když si řekne "mám smůlu, už jsem se bez vůle a talentu narodil", tak je to sice hezký, ale je to jako když spadneš do vody a řekneš si "narodila jsem se bez schopnosti plavat a kvůli nepříznivým okolnostem jsem se to neměla možnost naučit", a mezitím se utopíš.

Je ve vlastním zájmu se neutopit. A věřím, že lidí, kteří se objektivně topí tak, že by to bylo na záchranný kruh, není zdaleka tolik, jako těch, co křičí "pomoc, jsem neplavec"!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.