já nemám alergie žádné, otec dítěte velmi slabou, neprokázanou alergickou rýmu..
syna jsem kojila 27 měsíců..těhotenství proběhlo v pořádku, neužívala jsem žádné léky, nebyla jsem nemocná..atd.
Syn se asi třetí den po porodu osypal takovými pupínky, v porodnici říkali, že je to toxoalergický exantem..pak měl rudé záhyby pod koleny, okolo 3. měsíce měl při plném kojení krev ve stolici, v 6. měsíci propukl eksem, syn se strašně drbal, byla to hrůůza..při zavádění příkrmů reagoval prakticky na všechno..okolo roka jsem měli první větší reakci s ořechama..v testech vyšla pozitivní spousta potravin
no a ted po 4. roce se přidaly roztoči a pyly, takže se samozřejmě děsim astmatu..u nás je to klasickej alergickej pochod. Nyní užívá Aerius, Singulair..Stále pátrám proč, co to mohlo spustit, co ovlivnilo jeho imunitu za tak krátkou dobu života..?
Ano, souhlasila bych s tim, jak píšete,že to bude souhra více faktorů..a věřim, že tam svou roli bude hrát i to očkování..pořád si řikám, jestli jsem tomu mohla nějak předejít..jenže to nejspíš nikdy nezjistim