Ahoj holky. Jak se tady všechny máte? ....u nás.....u nás je fůra změn. Nejhorší, že i katastrofy.... Nedávno mi zemřel tchán a nějak se z toho nemůžu dostat. Do toho od února depka...s bolestmi zády....takže už od března neustále rehabilitace....
A dnes... Toník odjel na školu v přírodě... snad budou mít trošku slušné počasí...
A co hlavně vy všechny v Čechách.... jak jste na tom s povodněmi? ...já když to vidím, tak je mi hrozně. Je to šílený....
Jinak Toník si před měsícem sám zase vytrhl druhý přední vrchní zoubek. Je přitom vždy strašně roztomilý. Soustředí se a prostě s ním klimbá klidně i půl hodiny, než si jej vytrhne. U posledního přišel a ještě dodal...koukej a ani mi netekla krev...
A u zubaře byl kouzelný.
Ale nebojte...není to slaďoučký andílek....je to pořádný rarach a potvora. Jeho pubertální brácha mu dává pořádnou školu. No...krotit puberťáka a vychovávat prďolu...to je šílený.....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.