Rachomejtle tak moje imuno-alergo dr. razí že je rozhodně lepší tabletová antihistaminika než trvale probíhající alergický zánět. I v těhotentví. Ale mám potíže celoroční, hlavně rýmu a atd., testy pozitivní na skoro všechno a včetně alergie chladové, kdy stačí chvíli průvan a X hodin jedu v nepřetržitém kýchání. Pak to lokálně nejde, bych si musekla do nosu vytlačit půl tuby fenistilu (jakkoli ten se na to ehm používat nemá) a stačilo by to ulevit na hodinku když hodně... Prostě od 2. trimestru pokud jsou potíže jsem antihistaminika obecně OK. Nakonec když se vyloupne fakt, že je mimino alergické, tak ho od pár měsíců na ten stejný Zyrtec převedou obvykle taky (děti měly nasazováno nejpozději kolem půl roku a jedou v něm trvale).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.